Göteborgs stad
Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende
Vecka 37
Måndag
Lunch 1: Korv Stroganoff serveras med kokt ris
Lunch 2: Citrusfisk serveras med gräslökscreme och kokt potatis
Dagens gröna: Kökets gröna val
Dessert: Persika med hallongrädde
Kvällsmat: Risgrynspudding (V) serveras med saftsås
Tisdag
Lunch 1: Pocherad torskfilé serveras med ägg- och persiljesås och kokt potatis
Lunch 2: Fläskgryta med ananas serveras med ris
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Mazarinkaka
Kvällsmat: Ost- och grönsakssoppa (V) serveras med bröd
Onsdag
Lunch 1: Köttbullar serveras med gräddsås, pressgurka och potatismos
Lunch 2: Svamprisotto
Dagens gröna: Ruccolasallad med tomat och gurka
Dessert: Glasstrut
Kvällsmat: Omelett (V) serveras med rökt makrill (K) och pepparrotscreme (K)
Torsdag
Lunch 1: Thai kycklingsoppa serveras med bröd
Lunch 2: Lasagnette med spenat- och fetaost serveras med örtaioli
Dagens gröna: Blandsallad
Dessert: Ostkaka med bärsylt
Kvällsmat: Falufrestelse (V)
Fredag
Lunch 1: Wallenbergare serveras med kapris och rödlök, skirat smör och potatismos
Lunch 2: Aminas köttgryta serveras med en klick citronyoghurt
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Äpplekompott serveras med vaniljglass
Kvällsmat: Skink- och spenatcrêpes (V) serveras med en grön sallad (K)
Lördag
Lunch: Skinkschnitzel serveras med örtsmör, rödvinssås och stekt potatis
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Bakad potatis (V) med kycklingröra (K)
Söndag
Lunch: Kycklingfilé serveras med pepparsås och klyftpotatis
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås
Kvällsmat: Potatissallad (K) och nötpastrami (K)