Göteborgs stad
Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende
Vecka 38
Med reservation för ändringar.
Måndag
Lunch 1: Fläskkorv serveras med senapssås och rotmos
Lunch 2: Laxqueneller serveras med hummersås och kokt potatis
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Fruktkeso
Kvällsmat: Pyttipanna (V) med stekt ägg (V)
Tisdag
Lunch 1: Stekt strömming serveras med rårörda lingon, skirat smör och potatismos
Lunch 2: Pasta med ost- och skinksås
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Björnbärssoppa med vaniljglass
Kvällsmat: Italiensk kycklingsoppa (V) serveras med bröd
Onsdag
Lunch 1: Köttfärslimpa serveras med en äpple-gräddsås och kokt potatis
Lunch 2: Chili sin carne serveras med crème fraiche och ris
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Diplomatkräm
Kvällsmat: Omelett (V) med sparrisstuvning (V)
Torsdag
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd
Lunch 2: Nasi goreng med kyckling serveras med sweet chili-crème
Dagens gröna: Vaxbönor tricolore
Dessert: Pannkakor med sylt
Kvällsmat: Husets pizza (V) serveras med pizzasallad (K)
Fredag
Lunch 1: Halv special: Korv med bröd, gurkmajonäs och bröd, serveras mad potatismos
Lunch 2: Bohuslänsk fiskpudding serveras med skirat smör och kokt potatis
Dagens gröna: Blandsallad med tomat och gurka
Dessert: Äpple kladdkaka med kanelfrosting
Kvällsmat: Vad köket erbjuder
Lördag
Lunch: Ostpanerad sejfilé serveras med vitvinssås och kokt potatis
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Hallonris
Kvällsmat: Rökt kalkonbröst (K) serveras med legymsallad (K) och bröd
Söndag
Lunch: Beouf Bourgignon serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Fiskburgare (V) med hamburgerbröd och citronaioli (K)