Omsorgen

Göteborgs stad

Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende

Vecka 39

Med reservation för ändringar.

Måndag
Lunch 1:    Stekt falukorv serveras med stuvade ärtor- och morötter samt kokt potatis
Lunch 2:    Jordärtskocksoppa serveras med stekt bacon och bröd
Dagens gröna: Blandsallad
Dessert:    Fruktcocktail med vispad grädde
Kvällsmat:    Potatisbullar med bacon (V) serveras med blodpudding (V) och lingonsylt
Tisdag
Lunch 1:    Havets Wallenbergare serveras med skirat smör och potatismos
Lunch 2:    Fläskytterfilé serveras med rosepepparsås och kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert:    Pumpakaka serveras med kardemummagrädde
Kvällsmat:    Köttbullesmörgås (K) med rödbetssallad (K)
Onsdag
Lunch 1:    Baconlindad köttfärslimpa serveras med blandsvampsås och kokt potatis
Lunch 2:    Marockansk kycklinggryta med inlagda citroner och ris
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert:    Höstens päronkaka serveras med vispad grädde
Kvällsmat:   Raggmunk (V) med stekt bacon (V) och lingonsylt
Torsdag
Lunch 1:    Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd
Lunch 2:    Moussaka med 
Dagens gröna: Blandad råkostsallad
Dessert:    Pannkakor med sylt
Kvällsmat:    Omelett (V) med champinjonstuvning (V)
Fredag
Lunch 1:    Kålpudding serveras med cidersås och kokt potatis
Lunch 2:    Fisk à la Chermola serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert:    Ägglikörmousse
Kvällsmat:   Kycklingpaj (V) serveras med vitlökssås (K)
Lördag
Lunch:    Viltskavsgryta med lingon serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Spenatsallad med tomat och gurka
Dessert:    Chokladpannacotta toppad med mandarin
Kvällsmat:    Färskostfyllda crêpes (V) serveras med spenatsallad
Söndag
Lunch:    Halstrad laxfilé serveras med rostad vitlökssky och kokt potatis
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert:    Skördepaj med vaniljsås
Kvällsmat:  Janssons frestelse (V) och prinskorv (V)