Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende
Vecka 44
Med reservation för ändringar.
Mat inom ** köper avdelningarna in själv.
Varm mat (V) och kall mat (K)
Lunch 1: Isterband serveras med dillstuvad potatis
Lunch 2:Fisk Florentin serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Fruktkräm serveras med *gräddmjölk*
Kvällsmat 1: Texmexsoppa (V) serveras med bröd
Kvällsmat 2: Mannagrynspudding (V) serveras med *sylt*
Lunch 1: Citronkyckling med oliver serveras med ris
Lunch 2: Gratinerad kassler med champinjonsås serveras med ris
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Brylèpudding
Kvällsmat: Vad köket erbjuder (K)
Lunch 1: Stekt strömming serveras med rårörda lingon och potatismos
Lunch 2: Sjömansgryta serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert:Apelsin- och ananassoppa serveras med vaniljglass
Kvällsmat 1: Makaronipudding med skinka (V)
Kvällsmat 2: Mannapudding (V) serveras med *sylt*
Lunch 1: Spenatsoppa serveras med ägghalva och bröd
Lunch 2: Lammfärsbiff serveras med tomatskysås och rostad potatis med rotfrukter
Dagens gröna: Rotsellerislaw med äpple
Dessert: Ostkaka serveras med kardemummaklick
Kvällsmat 1: Stekt fläsk (V) med raggmunk (V) och *lingonsylt*
Kvällsmat 2: Mannapudding (V) serveras med *sylt*
Lunch 1: Rimmad fläskbog serveras med senapscreme och rotmos
Lunch 2: Laxpudding serveras med skirat smör
Dagens gröna: Rödkålssallad
Dessert: Cheesecakemousse med hjortron
Kvällsmat: Fiskburgare (V) med bröd serveras med pommes (V) och remouladsås (K)
Kvällsmat 2: Mannapudding (V) serveras med *sylt*
Lunch: Fiskgratäng med dill- och räkor serveras med Duchessmos
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Kladdkaka med mockatopping
Kvällsmat: Köttbullesmörgås (K) med rödbetssallad (K)
Lunch: Porterstek serveras med gräddsås och kokt potatis
Dagens gröna: Rostade morötter
Dessert: Toscapäron serveras med ingefärsgrädde
Kvällsmat: Omelett (V) med räkstuvning (V)