Omsorgen

Göteborgs stad

Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende

Vecka 45

Med förbehåll för avvikelser

I ** köps in av respektive avdelning

Kall mat (K)

Varm mat (V)

 

Måndag

Lunch 1: Gratinerad falukorv med tomat och äpple serveras med potatismos

Lunch 2: Kyckling Alfredo serveras med pasta

Dagens gröna: Rårivna morötter

Dessert: Skogsbärskräm

Kvällsmat 1: Potatis- och rotsellerisoppa (V) serveras med bacon (V) och bröd

Kvällsmat 2: Lax- och potatissallad (K) med thekaka

 

Tisdag

Lunch 1: Byfjordens fiskgryta serveras med kokt potatis

Lunch 2: Italienska köttbullar serveras med rostad potatis

Dagens gröna: Broccoli

Dessert: Morotskaka med frosting

Kvällsmat 1: Ugnspannkaka (V) serveras med vitkålslingon

Kvällsmat 2: Lax- och potatissallad (K) med thekaka

Onsdag

Lunch 1: Kåldolmar serveras med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis

Lunch 2: Panerad fisk serveras med tatarsås och kokt potatis

Dagens gröna: Kokta morötter

Dessert: Aprikoskompott serveras med äggtoddy grädde

Kvällsmat 1: Grönkålspaj med ädelost (V) serveras med apelsinsallad

Kvällsmat 2: Lax- och potatissallad (K) med thekaka

Torsdag

Gustavs Adolfs dag:

Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd och en klick *senap*

Lunch 2: Rödbetslasagne med chevré

Dagens gröna: Råkostsallad 

Dessert: Kökets bakelse

Kvällsmat 1: Kycklingfrestelse (V)

Kvällsmat 2: Lax- och potatissallad (K) med thekaka

 

 

 

 

Fredag

Lunch 1: Skånsk kalops serveras med potatis och *rödbetor*

Lunch 2: Färskost gratinerad fiskfilé serveras med potatismos

Dagens gröna: Haricots Verts

Dessert: Äpplepaj serveras med vaniljvisp

Kvällsmat 1: Varm smörgås med champinjon stuvning (V)

Kvällsmat 2: Lax- och potatissallad (K) med thekaka

Lördag

Lunch: Halstrad fiskfärsbiff serveras med citronsmörsås och kokt potatis

Dagens gröna: Gröna ärtor

Dessert: Chokladmousse

Kvällsmat 1: Rostbiff (K) serveras med potatissallad (K)

Kvällsmat 2: Lax- och potatissallad (K) med thekaka

Söndag

Lunch: Stekt kycklingfilé med svampsås och potatisgratäng

Dagens gröna: Brysselkål

Dessert: Prinsessbakelse

Kvällsmat 1: Patentsmörgås (V)

Kvällsmat 2: Lax- och potatissallad (K) med thekaka