Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende
Vecka 45
Med förbehåll för avvikelser
I ** köps in av respektive avdelning
Kall mat (K)
Varm mat (V)
Lunch 1: Gratinerad falukorv med tomat och äpple serveras med potatismos
Lunch 2: Kyckling Alfredo serveras med pasta
Dagens gröna: Rårivna morötter
Dessert: Skogsbärskräm
Kvällsmat 1: Potatis- och rotsellerisoppa (V) serveras med bacon (V) och bröd
Kvällsmat 2: Lax- och potatissallad (K) med thekaka
Lunch 1: Byfjordens fiskgryta serveras med kokt potatis
Lunch 2: Italienska köttbullar serveras med rostad potatis
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Morotskaka med frosting
Kvällsmat 1: Ugnspannkaka (V) serveras med vitkålslingon
Kvällsmat 2: Lax- och potatissallad (K) med thekaka
Lunch 1: Kåldolmar serveras med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis
Lunch 2: Panerad fisk serveras med tatarsås och kokt potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Aprikoskompott serveras med äggtoddy grädde
Kvällsmat 1: Grönkålspaj med ädelost (V) serveras med apelsinsallad
Kvällsmat 2: Lax- och potatissallad (K) med thekaka
Gustavs Adolfs dag:
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd och en klick *senap*
Lunch 2: Rödbetslasagne med chevré
Dagens gröna: Råkostsallad
Dessert: Kökets bakelse
Kvällsmat 1: Kycklingfrestelse (V)
Kvällsmat 2: Lax- och potatissallad (K) med thekaka
Lunch 1: Skånsk kalops serveras med potatis och *rödbetor*
Lunch 2: Färskost gratinerad fiskfilé serveras med potatismos
Dagens gröna: Haricots Verts
Dessert: Äpplepaj serveras med vaniljvisp
Kvällsmat 1: Varm smörgås med champinjon stuvning (V)
Kvällsmat 2: Lax- och potatissallad (K) med thekaka
Lunch: Halstrad fiskfärsbiff serveras med citronsmörsås och kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Chokladmousse
Kvällsmat 1: Rostbiff (K) serveras med potatissallad (K)
Kvällsmat 2: Lax- och potatissallad (K) med thekaka
Lunch: Stekt kycklingfilé med svampsås och potatisgratäng
Dagens gröna: Brysselkål
Dessert: Prinsessbakelse
Kvällsmat 1: Patentsmörgås (V)
Kvällsmat 2: Lax- och potatissallad (K) med thekaka