Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende
Vecka 47
Med reservation för ändringar.
(V) är varm kvällsmat
(K) är kall kvällsmat
** köps in av respektive avdelning
Lunch 1: Flygande Jacob serveras med ris
Lunch 2: Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner
Dagens gröna: Morot- och kålsallad med apelsin
Dessert: Citruskräm
Kvällsmat 1: Minestronesoppa (V) serveras med bröd
Kvällsmat 2: Korv (V) med bröd
Lunch 1: Köttbullar serveras med gräddsås, pressgurka och kokt potatis
Lunch 2: Pepparrotsbakad fisk serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Kökets erbjudande
Kvällsmat 1: Croque Monsieur (V) (smörgås med skinka, ost, tomat och senap)
Kvällsmat 2: Korv (V) med bröd
Lunch 1: Panerad fisk serveras med dansk remouladsås och kokt potatis
Lunch 2: Dill- och kycklinggryta serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Bärkaka serveras med vaniljvisp
Kvällsmat 1: Ägg â la Skanör (V)
Kvällsmat 2: Korv (V) med bröd
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd
Lunch 2: Mandelfisk serveras med varm citronsås och kokt potatis
Dagens gröna: Kålrabbi- och vitkålsslaw
Dessert: Pannkakor serveras med punchgrädde
Kvällsmat 1: Pastagratäng med kyckling (V)
Kvällsmat 2: Korv (V) med bröd
Lunch 1: Mustig lammgryta serveras med kokt potatis
Lunch 2: Fläskpiccata serveras med tomatsås samt kokt potatis
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Björnbärskompott serveras med vaniljkvarg
Kvällsmat 1: Hamburgare (V) med dressing (K) och tillbehör
Kvällsmat 2: Korv (V) med bröd
Lunch: Fiskgratäng med räkor och hummersås serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Rostade morötter
Dessert: Ostkaka med grädde
Kvällsmat 1: Fläskpastrami (K) serveras med potatissallad (K) och bröd
Kvällsmat 2: Moussaka (V) serveras med tzatziki (K)
Lunch: Tjälknöl serveras med viltgräddsås och rotfruktsgratäng
Dagens gröna: Brysselkål
Dessert: After Eight päron serveras med vispad grädde
Kvällsmat 1: Ostomelett (V) serveras med sauce verte (K)
Kvällsmat 2: Moussaka (V) serveras med tzatziki (K)