Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende
Vecka 48
Med reservation för ändringar.
(V) är varm kvällsmat
(K) är kall kvällsmat
** köps in av respektive avdelning
Lunch 1: Korv Stroganoff serveras med ris
Lunch 2: Fiskgratäng med purjolök- och kaviar serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Brytbönor
Dessert: Äpple- och päronsoppa och en klick vaniljkvarg
Kvällsmat 1: Potatisbullar (V) med stekt bacon (V) serveras med keso (K)
Kvällsmat 2: Potatis- och purjolöksoppa (V) serveras med pastrami och bröd
Lunch 1: Kräftströmming serveras med kokt potatis
Lunch 2: Asiatisk fläskköttsgryta serveras med basmatiris
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Persikohalva serveras med mandelgrädde
Kvällsmat 1: Pyttipanna (V) med stekt ägg (V) och *rödbetor*
Kvällsmat 2: Potatis- och purjolöksoppa (V) serveras med pastrami och bröd
Lunch 1: Stekt fläsk med bruna bönor serveras med kokt potatis
Lunch 2: Gratinerad kycklinglårfilé med ratatouille serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Rårivna morötter
Dessert: Hallonkräm
Kvällsmat 1: Kökets erbjudande
Kvällsmat 2: Potatis- och purjolöksoppa (V) serveras med pastrami och bröd
Lunch 1: Fisksoppa serveras med aioli och bröd
Lunch 2: Bratwurst serveras med senapsstuvad potatis
Dagens gröna: Blandsallad med tomat och gurka
Dessert: Blåbärscrêpes med vaniljglass
Kvällsmat 1: Hermanssonslåda (V)
Kvällsmat 2: Potatis- och purjolöksoppa (V) serveras med pastrami och bröd
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök och skysås serveras med kokt potatis
Lunch 2: Fisk- och rotfruktsfrikassé serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Blomkål
Dessert: Kladdkaka med apelsingrädde
Kvällsmat 1: Bröd med Skagenröra (K)
Kvällsmat 2: Potatis- och purjolöksoppa (V) serveras med pastrami och bröd
Lunch: Kycklingfilé serveras med rosépepparsås och kokt potatis
Dagens gröna: Ugnsrostade rödbetor
Dessert: Drottningmousse
Kvällsmat 1: Laxpudding (V) serveras med skirat smör (V)
Kvällsmat 2: Croque Monsieur (V)
Lunch: Slottsgryta serveras med pressgurka och kokt potatis
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Saffranskaka med lingonfrosting
Kvällsmat 1: Rökt kalkon serveras med mimosasallad (K) och bröd
Kvällsmat 2: Croque Monsieur (V)