Omsorgen

Göteborgs stad

Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende

Vecka 7

Måndag
Lunch 1: Köttkorv med pepparrotssås och kokt potatis
Lunch 2: Biff Stroganoff serveras med ris
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Björnbärskräm
Tisdag
Lunch 1: Panerad fisk serveras med kall dill- och citronsås och kokt potatis
Lunch 2: Kikärtsbiff med fetaost serveras med tzatziki och kokt ris
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Lingonfromage
Onsdag
Lunch 1: Köttbullar med krämig tomatsås serveras med pasta
Lunch 2: Lasagne med svamp, spenat och taleggio ost serveras med en rostad vitlöksdressing
Dagens gröna: Ruccolasallad med tomat och gurka
Dessert: Blåbärssoppa
Torsdag
Lunch 1: Grönkålssoppa med ägghalva och bröd
Lunch 2: Blomkål- och broccoligratäng med kassler
Dagens gröna: Blandsallad
Dessert: Drottningpaj serveras med vaniljsås
Fredag
Lunch 1: Kycklingfärsbiff serveras med currysås och kokt ris
Lunch 2: Fläskfilégryta med oliver och kapris serveras med ris
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Kärleksmums
Lördag
Lunch: Sydfransk fiskgryta serveras med kokt ris
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Päron serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Champinjoncrêpes (V) serveras med sallad (K)
Söndag
Lunch: Fläskkarré serveras med gräddsås med rönnbär samt kokt potatis
Dagens gröna: Pressgurka
Dessert: Brylépudding
Kvällsmat: Mannapudding (V) med saftsås