Göteborgs stad
Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende
Vecka 9
Måndag
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med stuvade morötter och kokt potatis
Lunch 2: Spaghetti â la Carbonara
Dagens gröna: Vitkålssallad
Dessert: Citronfromage
Lunch 2: Spaghetti â la Carbonara
Dagens gröna: Vitkålssallad
Dessert: Citronfromage
Tisdag
Lunch 1: Fisk Björkeby serveras med gräslökcreme och kokt potatis
Lunch 2: Kycklinggryta Alfredo serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Vaxbönor tricolore
Dessert: Bärkvarg
Lunch 2: Kycklinggryta Alfredo serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Vaxbönor tricolore
Dessert: Bärkvarg
Onsdag
Lunch 1: Köttbullar serveras med gräddsås och potatismos
Lunch 2: Kyckling Jacob serveras med kokt ris
Dagens gröna: Spenatsallad med tomat och gurka
Dessert: Nyponsoppa med mandelgrädde
Lunch 2: Kyckling Jacob serveras med kokt ris
Dagens gröna: Spenatsallad med tomat och gurka
Dessert: Nyponsoppa med mandelgrädde
Torsdag
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd
Lunch 2: Sjömansgryta med potatis- och palsternacksmos
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Pannkakor med punchgrädde
Lunch 2: Sjömansgryta med potatis- och palsternacksmos
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Pannkakor med punchgrädde
Fredag
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök , skysås och kokt potatis
Lunch 2: Fiskgratäng med soltorkade tomater och squash serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Smulpaj med äpple serveras med vaniljvisp
Lunch 2: Fiskgratäng med soltorkade tomater och squash serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Smulpaj med äpple serveras med vaniljvisp
Lördag
Lunch: Kycklingfilé serveras med bearnaisesås och potatisterrine
Dagens gröna: Grön grönsaksblandning
Dessert: Drottningmousse
Kvällsmat: Prinskorv (V) med stekt potatis (V) och gurkmajonäs (K)
Dagens gröna: Grön grönsaksblandning
Dessert: Drottningmousse
Kvällsmat: Prinskorv (V) med stekt potatis (V) och gurkmajonäs (K)
Söndag
Lunch: Fiskgryta med fänkål- och selleri serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Persika med hallonsås
Kvällsmat: Kalvsylta (K) med rödbetssallad (K) och mos (V)
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Persika med hallonsås
Kvällsmat: Kalvsylta (K) med rödbetssallad (K) och mos (V)