Vegahusen Restaurang Skeppet
Vecka 35
Veckans kvällsmatsalternativ: Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
Med reservation för ändringar!
TRESTIFTELSER TACKAR FÖR ALLA FANTASTISKA ÅR VI FÅTT TILLSAMMANS!
Husman: Stekt falukorv serveras med stuvad blomkål, senap och kokt potatis
Dagens: Pasta Puttanesca - tomat, sardell, kapris, olivolja, persilja, vitlök och oliver
Dessert: Konserverade frukter
Husman: Kokt rimmad fisk serveras med "vit sås", lökfrästa brytbönor och kokt potatis
Dagens: Strimlad biff med bambuskott, ananas och oystersås samt jasminris
Dessert: Kökets val av dessert
Husman: Ostgratinerad kassler med paprika, tomat och örtcréme samt kokt potatis
Dagens: Gryta på kycklinglever, sidfläsk, champinjoner och rödvin samt potatismos
Dessert: Sviskonkräm serveras med mjölk
Husman: Klassisk köttsoppa kokt på oxytterlår serveras med våningens ostsmörgås
Dagens: Brässerad kyckling med tomat, mozzarella och basilika samt kokt ris
Dessert: Tunn hjärtevåffla serveras med hemkokt sylt och vispad grädde
Husman: Pocherad lax serveras med vitvinsås, sockerärtor och dillslungad potatis
Dagens: Linsgryta med kokosmjölk, tomat och sultanrussin samt jasminris
Dessert: Prinsessbakelse
Husman: Fiskfärsbiff serveras med varm remouladsås, glacerad morot och kokt potatis
Dagens: Murgh Makhani - Indisk kycklingrätt serveras med jasminris
Dessert: Saftsoppa serveras med små kardemummaskorpor
Husman: Kålpudding serveras med sirapssky, lingonsylt och kokt potatis
Dagens: Saffransdoftande fiskgryta med vitt vin, fänkål och rotfrukter samt kokt potatis
Dessert: Syltad persika serveras med OVISPAD kardemummagrädde