Omsorgen

Göteborgs stad

Vegahusen Restaurang Skeppet

Vecka 44

Välkomna!

Oppet vardagar 10.00-1 4,30, lördag-söndag 11.30-14,30

Lunch serveras mellan 11.30-14.30, pris: 115:-

Med reservation för ändringar.

Måndag

Husman; Stekt falukorv serveras med stuv de gröns ker, sen p och kokt potatis

Dagens: Gulasch på linser och rotfrukter serveras med persiljekräm och potatismos

Dessert: Nyponsopp toppad med mandelbiskvier och vispad grädde/ glass

Tisdag

Husman: Ugnsgratinerad fisk med dill, rödlök, pepparrot och vitvinssås samt kokt potatis

Dagens: Murgh Makhani - yoghurtmarinerad kyckling serveras med jasminris

Dessert: Chokladyoghurt toppad med krisp

Onsdag

Husman: Köttfärslimpa med gräddsås, sirapsstekt kå1, lingonsylt och kokt potatis

Dagens: Fiskgryta Bouillabaisse serveras med örtaioli och kokt potatis

Dessett: Kompott på höstäpple, kanel och farinsocker samt mjölk

Torsdag

Husman: Gulaschsoppa toppad med créme fraiche

Dagens: spenatlasagne med liten sallad på tomat, haricot verts och örter

Dessert: Tunn hjärtevåffla serveras med hemkokt sylt och vispad grädde

Fredag

Alla helgons afton

Husman: Gryta på kyckling, rotfrukter, rönnbär och rosmarin samt kokt potatis

Dagens: Sillbullar med korintsås, dillglacerad morot och kokt potatis

Desseti: Exotisk fruktsallad

Lördag

Alla helgons dag

Husman: Kokt rimmad fisk med "vit sås" , sockerärtor och kokt potatis

Dagens: Mustig gryta på högrev med gul lök, pilsner och timjan samt potatismos

Desseft: Apelsinmousse

Söndag

Husman: Brässerad skinkstek med gräddsås, sockerstekt brysselkål samt kokt potatis

Dagens: Pasta med kyckling, bacon och tomat samt riven Grana padano

Dessert: Mjuk pepparkaka med vispad lingongrädde