Vegahusen Restaurang Skeppet
Vecka 44
Välkomna!
Oppet vardagar 10.00-1 4,30, lördag-söndag 11.30-14,30
Lunch serveras mellan 11.30-14.30, pris: 115:-
Med reservation för ändringar.
Husman; Stekt falukorv serveras med stuv de gröns ker, sen p och kokt potatis
Dagens: Gulasch på linser och rotfrukter serveras med persiljekräm och potatismos
Dessert: Nyponsopp toppad med mandelbiskvier och vispad grädde/ glass
Husman: Ugnsgratinerad fisk med dill, rödlök, pepparrot och vitvinssås samt kokt potatis
Dagens: Murgh Makhani - yoghurtmarinerad kyckling serveras med jasminris
Dessert: Chokladyoghurt toppad med krisp
Husman: Köttfärslimpa med gräddsås, sirapsstekt kå1, lingonsylt och kokt potatis
Dagens: Fiskgryta Bouillabaisse serveras med örtaioli och kokt potatis
Dessett: Kompott på höstäpple, kanel och farinsocker samt mjölk
Husman: Gulaschsoppa toppad med créme fraiche
Dagens: spenatlasagne med liten sallad på tomat, haricot verts och örter
Dessert: Tunn hjärtevåffla serveras med hemkokt sylt och vispad grädde
Alla helgons afton
Husman: Gryta på kyckling, rotfrukter, rönnbär och rosmarin samt kokt potatis
Dagens: Sillbullar med korintsås, dillglacerad morot och kokt potatis
Desseti: Exotisk fruktsallad
Alla helgons dag
Husman: Kokt rimmad fisk med "vit sås" , sockerärtor och kokt potatis
Dagens: Mustig gryta på högrev med gul lök, pilsner och timjan samt potatismos
Desseft: Apelsinmousse
Husman: Brässerad skinkstek med gräddsås, sockerstekt brysselkål samt kokt potatis
Dagens: Pasta med kyckling, bacon och tomat samt riven Grana padano
Dessert: Mjuk pepparkaka med vispad lingongrädde