Vegahusen Restaurang Skeppet
Vecka 46
Husman: Frikassé på kyckling, morötter och dill samt kokt potatis
Dagens: Vegetarisk moussaka
Dessert: Päronkräm med mjölk
Husman: Brässerad fisk med bladspenat, dill och skaldjurssås samt kokt potatis
Dagens: Gryta på kycklinglever, bacon, champinjoner och rödvin samt potatismos
Dessert: Veronicas ljuvliga morotskaka med frosting
Husman: Bruna bönor med stekt korv & stekt fläsk serveras med kokt potatis
Dagens: Saffransdoftande fiskgryta med fänkål och rotfrukter samt kokt potatis
Dessert: Säsongens konserverade frukter
Husman: Grönkålssoppa serveras med kokta ägghalvor
Dagens: Pasta med krämig sås på fläskytterfilé, rödlök och skogssvamp
Dessert: Ris à la malta med saftsås
Husman: Lappskojs på rimmad oxbringa serveras med inlagda rödbetor
Dagens. Mild chorizo serveras med krämig tomatsås och klyftpotatis
Dessert: Kökets val av dessert
Husman: Gravlaxpudding med smält smör och dillslungade ärtor
Dagens: Pasta med kycklinglårfilé, savoykål, citron och grädde
Dessert: Citrusfromage
Husman: Gryta på oxytterlår, råstekt rotselleri och franska linser samt potatismos
Dagens: Gratinerad fisk med soltorkad tomat, basilka, crèmefraiche och kokt potatis
Dessert: Körsbärskompott med mjölk