Vegahusen Restaurang Skeppet
Vecka 48
Husman: Stekt falukorv med grov senapsås, ångade rotfrukter och kokt potatis
Dagens: Gryta på linser, kokosmjölk, tomat och sultanrussin samt jasminris
Dessert: Fruktkräm med mjölk
Husman: Frikassé på fisk med vitt vin, örter och grädde samt kokt potatis
Dagens: Pasta med sås på oxytterlår, salami, sidfläsk, balsamvinäger och vitlök
Dessert: Karamellpudding med salt & sockerkanderad mandel
Husman: Dillkött kokt på fläskbog , morötter och gul lök samt kokt potatis
Dagens: Chili på nötfärs, bönor och mörk choklad, avocadoyoghurt och ris
Dessert: Citrussoppa med krossad ananas toppad med vaniljkvarg
Husman: Redd grönsakssoppa serveras med ostsmörgås
Dagens: Köttfärslasagne serveras med liten sallad på tomater & brytbönor
Dessert: Vaniljris serveras med körsbärssås
Husman: Strömmingslåda med chilisås, dill, pepparrot och grädde samt potatismos
Dagens: Kycklinglårfilé med aprikoser, mango chutney, ruccola och pilaffris
Dessert: Kompott på höstäpple, kanel och färsk ingefära samt mjölk
Husman: Krabbkakor med varm remouladsås, glacerad morot och kokt potatis
Dagens: Ungersk gulasch toppad med syrad grädde serveras med kokt potatis
Dessert: Lingonfromage
1: advent
Husman: Fransk kyckling med champinjoner, rödvin och timjan samt potatismos
Dagens: Gräddbrässerad fisk med skånsk senap, dill och purjolök samt kokt potatis
Dessert: Nybakad lussekatt och pepparkakor