Bifrost
Vecka 44
Med reservation för ändringar.
Veckans alt. middag: Potatisbullar med bacon
Lunch 1: Dillkyckling
Lunch 2: Fisk Duglér (grädde, tomat, champinjon)
Tillbehör: Kokt potatis eller potatismos
Råkost
Dessert: Ananasbitar med vispad grädde
Middag: Omelett med räkstuvning
Lunch 1: Stekt korv
Lunch 2: Skärgårdsgryta (fisk och skaldjur)
Tillbehör: Stuvade makaroner eller potatis
Råkost
Dessert: Krusbärskräm
Middag: Janssons frestelse med kokt ägg
Lunch 1: Stekta köttbullar med gräddsås
Lunch 2: Stekt kolja med rödbetor, kapris och skirat smör
Tillbehör: Potatismos eller kokt potatis
Råkost
Dessert: Kärleksmums
Middag: Prinskorv med stekt potatis
Lunch 1: Pumpasoppa toppad med rostade pumpafrön och fetaostcrème, bröd
Lunch 2: Fisk- och skaldjurssoppa med bröd
Dessert: Våffla med äppelkompott och vispad grädde
Middag: Ost- och rökt kycklingpaj med Rhode Island-dressing och blandsallad
Förrätt: Västerbottenpaj med picklade rotfrukter
Lunch 1: Kycklinglårfilé med grönpepparsås
Tillbehör: Klyftpotatis
Dessert: Citroncheesecake
Middag: Smörgåstårta med köttbulle och skinka
Lunch 1: Ugnsstekt laxfilé med Sandefjordsås, gräslök och rom
Tillbehör: Kokt potatis
Dessert: Jordgubbs- och yoghurtårta
Middag: Potatisbakelse med rostbiff/pastrami och tomatsallad
Lunch 1: Skånsk kalops (nöt)
Tillbehör: Kokt potatis
Dessert: Chokladmousse med vispad grädde
Middag: Cowboysoppa med bröd