Mölndals stad
        
    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
    
    
    
    Brattåsgården
Vecka 11
                        Måndag
                        
                    
                    
                        Lunch 1: Stekt korv, stuvade makaroner
Lunch 2: Fisk med mandel och ost, potatismos
Dessert: Nyponsoppa med mandelgrädde
Kvällsmål: Potatisbullar med bacon
                Lunch 2: Fisk med mandel och ost, potatismos
Dessert: Nyponsoppa med mandelgrädde
Kvällsmål: Potatisbullar med bacon
                        Tisdag
                        
                    
                    
                        Lunch 1: Kycklinglevergryta, serveras med ris
Lunch 2: Panerad sej med dansk remoulad, kokt potatis
Dessert: Persikor med grädde
Kvällsmål: Kalvsylta med rödbetor
                Lunch 2: Panerad sej med dansk remoulad, kokt potatis
Dessert: Persikor med grädde
Kvällsmål: Kalvsylta med rödbetor
                        Onsdag
                        
                    
                    
                        Lunch 1: Biff a la Lindström i form, sås, stekt potatis
Lunch 2: Fisk Björkeby, potatismos
Dessert: Smörcroissant med chokladöverdrag
Kvällsmål: Inlagd sill med ägg och gräddfil, rödlök och kokt potatis
                Lunch 2: Fisk Björkeby, potatismos
Dessert: Smörcroissant med chokladöverdrag
Kvällsmål: Inlagd sill med ägg och gräddfil, rödlök och kokt potatis
                        Torsdag
                        
                    
                    
                        Lunch 1: Spenatsoppa med ägghalva, bröd
Lunch 2: Fisksoppa med aioli, bröd
Dessert: Gräddfilskaka
Kvällsmål: Spansk omelett serveras med slantad chorizo, tomat- och olivsallad
                Lunch 2: Fisksoppa med aioli, bröd
Dessert: Gräddfilskaka
Kvällsmål: Spansk omelett serveras med slantad chorizo, tomat- och olivsallad
                        Fredag
                        
                    
                    
                        Förrätt: Laxpaté med romsås
Varmrätt: Skinsktek, rosépepparsås och ugnsstekt örtpotatis
Dessert: Sockerkaka med vispad grädde och bärkompott
Kvällsmål: Grönsakspaj med chilimajonnäs
                Varmrätt: Skinsktek, rosépepparsås och ugnsstekt örtpotatis
Dessert: Sockerkaka med vispad grädde och bärkompott
Kvällsmål: Grönsakspaj med chilimajonnäs
                        Lördag
                        
                    
                    
                        Varmrätt: Fiskpudding med skaldjurssås, kokt potatis
Dessert: Brylépudding med karamellsås
Kvällsmål: Pizza med kyckling och ananas, ruccolasallad
Veckans kvällsalternativ: Blodpudding med tärnat bacon
                Dessert: Brylépudding med karamellsås
Kvällsmål: Pizza med kyckling och ananas, ruccolasallad
Veckans kvällsalternativ: Blodpudding med tärnat bacon
                        Söndag
                        
                    
                    
                        Varmrätt: Portergryta med kokt potatis
Dessert: Choklad- och hallonmousse
Kvällsmål: Ost- och broccolisoppa, bröd
Veckans kvällsalternativ: Blodpudding med tärnat bacon
                Dessert: Choklad- och hallonmousse
Kvällsmål: Ost- och broccolisoppa, bröd
Veckans kvällsalternativ: Blodpudding med tärnat bacon