Mölndals stad
        
    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
    
    
    
    Brogården
Vecka 13
                        Måndag
                        
                    
                    
                        Lunch 1: Isterband med dillstuvad potatis
Lunch 2: Fiskgratäng à la Nordic (pepparrot/dill/palsternacka) potatismos
Dessert: Aprikoshalvor, vispad grädde
Kvällsmål: Stekt ris med kyckling och paprika, dressing
                Lunch 2: Fiskgratäng à la Nordic (pepparrot/dill/palsternacka) potatismos
Dessert: Aprikoshalvor, vispad grädde
Kvällsmål: Stekt ris med kyckling och paprika, dressing
                        Tisdag
                        
                    
                    
                        Lunch 1: Falukorv i ugn med äpple och purjolök, potatismos
Lunch 2: Stekt kolja med stuvad spenat, kokt potatis
Dessert: Våffelbakelse med sylt och grädde
Kvällsmål: Broccoligratäng med skinka
                Lunch 2: Stekt kolja med stuvad spenat, kokt potatis
Dessert: Våffelbakelse med sylt och grädde
Kvällsmål: Broccoligratäng med skinka
                        Onsdag
                        
                    
                    
                        Lunch 1: Raggmunk med fläsk, rårörda lingon
Lunch 2: Fiskgryta med tomat och fänkål, kokt potatis
Dessert: Nyponsoppa med mandelgrädde
Kvällsmål: Mannagrynspudding med saftsås
                Lunch 2: Fiskgryta med tomat och fänkål, kokt potatis
Dessert: Nyponsoppa med mandelgrädde
Kvällsmål: Mannagrynspudding med saftsås
                        Torsdag
                        
                    
                    
                        Lunch 1: Hedvigsoppa, bröd
Lunch 2: Fisksoppa med curry, bröd
Dessert: Crêpes med äppelfyllning, vispad grädde
Kvällsmål: Skinkfrestelse, blandsallad
                Lunch 2: Fisksoppa med curry, bröd
Dessert: Crêpes med äppelfyllning, vispad grädde
Kvällsmål: Skinkfrestelse, blandsallad
                        Fredag
                        
                    
                    
                        Förrätt: Avokadomousse toppad med räkor och rödlök
Varmrätt: Hamburgare med bröd och tillbehör, klyftpotatis
Dessert: Brownie med vispad grädde
Kvällsmål: Bakad potatis med tonfiskröra, blandsallad
                Varmrätt: Hamburgare med bröd och tillbehör, klyftpotatis
Dessert: Brownie med vispad grädde
Kvällsmål: Bakad potatis med tonfiskröra, blandsallad
                        Lördag
                        
                    
                    
                        Varmrätt: Thaigryta med kyckling, basmatiris
Dessert: Ostkaka med vispad grädde
Kvällsmål: Crêpes med köttfärsfyllning, blandsallad
Veckans kvällsalternativ: Potatisbullar med bacon
                Dessert: Ostkaka med vispad grädde
Kvällsmål: Crêpes med köttfärsfyllning, blandsallad
Veckans kvällsalternativ: Potatisbullar med bacon
                        Söndag
                        
                    
                    
                        Varmrätt: Skinkstek med gräddsås
Dessert: Morotskaka
Kvällsmål: Högsbosoppa med bröd
Veckans kvällsalternativ: Potatisbullar med bacon
                Dessert: Morotskaka
Kvällsmål: Högsbosoppa med bröd
Veckans kvällsalternativ: Potatisbullar med bacon