Omsorgen

Mölndals stad

Brogården

Vecka 19

Måndag
Lunch 1: Kycklinginnerfilé i currysås, jasminris
Lunch 2: Fransk fiskgryta (tomat och saffran) med vitlökscrème och kokt potatis
Dessert: Nyponsoppa med vispad grädde
Kvällsmål: Kokt wienerkorv, lök- och tomatsallad, potatismos
Tisdag
Lunch 1: Sjömansbiff
Lunch 2: Panerad stekt kolja med gurkmajonnäs, kokt potatis
Dessert: Persikor med grädde
Kvällsmål: Spansk omelett med slantad korv, tomat- och olivsallad
Onsdag
Lunch 1: Pannbiff med lök, brunsås och kokt potatis
Lunch 2: Fisk Björkeby, potatismos
Dessert: Chokladkräm med mjölk
Kvällsmål: Kalvsylta med rödbetor, potatismos
Torsdag
Lunch 1: Spenatsoppa med ägghalva, bröd
Lunch 2: Fisk- och skaldjurssoppa, bröd
Dessert: Crêpes med blåbärsfyllning, vispad grädde
Kvällsmål: Ost- och skinkpaj, rhode island-dressing, blandsallad
Fredag
Förrätt: Ostpaj toppad med romsås
Varmrätt: Helstekt fläskkarré, gräddsås och klyftpotatis
Dessert: Körsbärskompott toppad med vaniljcrème
Kvällsmål: Rösti (potatiskaka) med räkröra
Lördag
Varmrätt: Kokt torsk med ägg- och persiljesås, kokt potatis
Dessert: Choklad- och hallonmousse
Kvällsmål: Champinjoncrêpes med blandsallad
Veckans kvällsalternativ: Hamburgare med bröd och tillbehör
Söndag
Varmrätt: Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis
Dessert: Glass med kolasås
Kvällsmål: Cowboysoppa, bröd
Veckans kvällsalternativ: Hamburgare med bröd och tillbehör