Omsorgen

Mölndals stad

Fassberg och bifrost

Vecka 49

Måndag

Lunch 1: Paprika- och ostfylld lunchkorv, potatismos
Lunch 2: Italiensk fisk med basilikatäcke, kokt potatis
Dessert: Aprikoshalvor med vispad grädde
Kvällsmat: Omelett med svampstuvning, tomatsallad
Veckans kvällsalternativ: Korv med bröd och gurkmajonnäs

Tisdag

Lunch 1: Köttbullar med gräddsås, kokt potatis
Lunch 2: Stekt strömming med rårörda lingon, potatismos
Dessert: Jordgubbskräm
Kvällsmat: Gratinerade grönsaker, stekt prinskorv
Veckans kvällsalternativ: Korv med bröd och gurkmajonnäs

Onsdag

Lunch 1: Kycklingklubba med currysås, ugnsrostade rotfrukter och sötpotatis
Lunch 2: Fiskbullar i hummersås, kokt potatis
Dessert: Färsk frukt
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon
Veckans kvällsalternativ: Korv med bröd och gurkmajonnäs

Torsdag

Lunch 1: Broccolisoppa serveras med bröd
Lunch 2: Fisk- och skaldjurssoppa, bröd
Dessert: Drottningpaj med vaniljsås
Kvällsmat: Lax- och spenatpaj, blandsallad och rhode island-dressing
Veckans kvällsalternativ: Korv med bröd och gurkmajonnäs

Fredag

Förrätt: Pepparkakscheesecake med grönmögelost
Varmrätt: Spättafilé fylld med laxmousse, vitvinssås och pommes duchesse
Dessert: After eight-pannacotta
Kvällsmat: Crêpes med köttfärsfyllning, blandsallad
Veckans kvällsalternativ: Korv med bröd och gurkmajonnäs

Lördag

Varmrätt: Svensk moussaka med tomat- och olivsallad
Dessert: Mango- och passionsmousse
Kvällsmat: Rösti med skinkröra
Veckans kvällsalternativ: Korv med bröd och gurkmajonnäs

Söndag

Andra advent
Varmrätt: 
Burgundisk köttgryta, ugnsrostade potatis och rotfrukter
Dessert: Morotskaka
Kvällsmat: Krämig tomatsoppa med pasta och kyckling, bröd
Veckans kvällsalternativ: Korv med bröd och gurkmajonnäs