Sörgården
Vecka 41
Med reservation för ändringar.
Veckans alt. middag: Korv med bröd
Lunch 1: Falukorv i ugn med äpple & purjolök
Lunch 2: Fiskbullar i dillsås
Tillbehör: Potatismos eller kokt potatis
Råkost
Dessert: Mandariner med vispad grädde
Middag: Grönsaksgratäng med skinka
Lunch 1: Chicken á la King (kyckling, champinjoner, paprika)
Lunch 2: Laxpudding med skirat smör
Tillbehör: Ris
Råkost
Dessert: Jordgubbskräm
Middag: Mannagrynspudding med saftsås
Lunch 1: Kålpudding med gräddsås
Lunch 2: Stekt panerad sej med remouladsås
Tillbehör: Kokt potatis eller potatismos
Råkost
Dessert: Chokladkräm
Middag: Omelett med sparrisstuvning och tomat
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk
Lunch 2: Fisksoppa med aioli och bröd
Dessert: Pannkaka med vispad grädde
Middag: Skinkfrestelse med blandsallad
Förrätt: Tartlette med rökt skinka, lök, crème fraiche och ruccola
Lunch 1: Brödströmming med gräddsås och ärtor
Tillbehör: Potatismos
Dessert: Äppelkompott med vaniljfluff
Middag: Kebab i pitabröd med vitlöksdressing och blandsallad
Lunch 1: Kokt torsk med ägg- och persiljesås smaksatt med ansjovis
Tillbehör: Potatis
Dessert: Sockerkaka med bär och vispad grädde
Middag: Ädelostpaj med grönsaker och blandsallad
Lunch 1: Timjan- och senapskryddad fläskgryta
Tillbehör: Kokt potatis eller ris
Dessert: Hallonmousse
Middag: Spenatsoppa med fänkål och ägghalva, bröd