Sörgården
Vecka 42
Med reservation för ändringar.
Veckans alt. middag: Blodpudding med tärnat bacon
Lunch 1: Korv Forsell
Lunch 2: Fisk under dragontäcke
Tillbehör: Kokt ris eller potatis
Råkost
Dessert: Fruktcocktail med grädde
Middag: Risgrynsgröt med mjölk
Lunch 1: Chili con carne
Lunch 2: Fiskpytt med aioli
Tillbehör: Ris
Råkost
Dessert: Blåbärskräm
Middag: Broccoligratäng med stekt prinskorv
Lunch 1: Raggmunk med fläsk
Lunch 2: Tacofisk
Tillbehör: Kokt ris
Råkost
Dessert: Hallonsoppa med vispad grädde
Middag: Ost- och skinkpaj med Rhode Island-dressing och blandsallad
Lunch 1: Klimatsmart pannbiff (50% grönsaksfärs, 50% blandfärs) med stekt lök och sås
Tillbehör: Potatis eller potatismos
Dessert: Äpple- och lingonpaj med vaniljvisp
Middag: Äggröra med köttbullar
Förrätt: Gubbröra med kavring
Lunch 1: Fläskkarré med gräddsås
Tillbehör: Ugnsstekt kulpotatis
Dessert: Vaniljpannacotta med pumpagelé
Middag: Korv med bröd och västkustsallad
Lunch 1: Kycklinglasagne med tomat och ruccola
Dessert: Marängswiss
Middag: Skagenröra med blandsallad
Tillbehör: Bakpotatis eller rösti
Lunch 1: Vildsvinsgryta med brysselkål
Tillbehör: Potatis
Dessert: Chokladkaka med vispad grädde
Middag: Högsbosoppa (morotssoppa) med bröd