Ängsvikens, Fyrklöverns, Gullvivans och Kaprifolgårdens
Vecka 1
Med reservation för ändringar.
Restaurangen har öppet vardagar mellan kl.11:30-13:15.
Köttfärssås med spagetti, serveras med varm blomkål samt råkost
Dessert: Svartvinbärssoppa
Omelett med svampstuvning, serveras med sallad
Stekt fläsk med kokt potatis och löksås, serveras med råkost
Dessert: Jordgubbsmousse
Klar grönsakssoppa, serveras med mjukt bröd
Nyårsafton
Stekt kyckling med potatisgratäng samt rödvinssky med timjan, serveras med varma grönsaker samt råkost
Dessert: Cheesecake
Laxsnittar
Nyårsdagen
Fläskfilé med rostade rotsaker och grönpepparsås, serveras med råkost
Dessert: Ägglikörmousse
Västerbottenspaj, serveras med tomat- och löksallad
Kycklinggryta med gul curry, serveras med ris, kokt broccoli samt råkost
Dessert: Ostkaka, serveras med sylt och vispad grädde
Inlagd sill, serveras med kokt potatis, gräddfil samt gräslök
Fiskarens festgratäng, serveras med kokt potatis, ugnsstekt morot och purjolök samt råkost
Dessert: Kärleksmums
Prinskorv med äggröra, serveras med sallad
Dillköttsfrikassé med kokt potatis, stekt brysselkål samt sallad
Dessert: Fruktsallad, serveras med vispad grädde
Champinjonsoppa, serveras med mjukt bröd