Orust Kommun
        
    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
    
    
    
    Ängsvikens, Fyrklöverns, Gullvivans och Kaprifolgårdens
Vecka 12
                        Måndag
                        
                    
                    
                        Fläskköttsgryta, serveras med kokt potatis samt råkost (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Äppelkräm
Omelett med sparris och rökt lax (Fisk, Lagad från grunden)
                Dessert: Äppelkräm
Omelett med sparris och rökt lax (Fisk, Lagad från grunden)
                        Tisdag
                        
                    
                    
                        Pannbiff med kokt potatis och gräddsås, serveras med varm gulbetssallad och råkost
Dessert: Chokladpudding, serveras med vispad grädde
Ängamat, serveras med mjukt bröd
                Dessert: Chokladpudding, serveras med vispad grädde
Ängamat, serveras med mjukt bröd
                        Onsdag
                        
                    
                    
                        Fiskbullar i dillsås, serveras med kokt potatis, varma grönsaker samt råkost
Dessert: Körsbärskräm
Middagskorv med morot, serveras med stekt potatis och sallad
                Dessert: Körsbärskräm
Middagskorv med morot, serveras med stekt potatis och sallad
                        Torsdag
                        
                    
                    
                        Ärtsoppa med fläsk, serveras med mjukt bröd
Dessert: Pannkakor med sylt och vispad grädde
Kalles frestelse, serveras med sallad
                Dessert: Pannkakor med sylt och vispad grädde
Kalles frestelse, serveras med sallad
                        Fredag
                        
                    
                    
                        Fläskschnitzel med potatisgratäng, varm picklad morot samt sallad
Dessert: Smulpaj med rabarber, serveras med vaniljkvarg
Köttfärsgratäng med zucchini, tomat och svamp, serveras med sallad
                Dessert: Smulpaj med rabarber, serveras med vaniljkvarg
Köttfärsgratäng med zucchini, tomat och svamp, serveras med sallad
                        Lördag
                        
                    
                    
                        Västkustburgare med potatismos och remouladsås, varma gröna ärter samt råkost (Fisk, MSC)
Dessert: Morotskaka
Köttbullar med stekt potatis, serveras med lingonvitkål (Svenskproducerat, Nöt, Ekologiskt)
                Dessert: Morotskaka
Köttbullar med stekt potatis, serveras med lingonvitkål (Svenskproducerat, Nöt, Ekologiskt)
                        Söndag
                        
                    
                    
                        Kalops, serveras med kokt potatis samt broccoli (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Hallon- och vaniljmousse
Spenatsoppa med ägghalva, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                Dessert: Hallon- och vaniljmousse
Spenatsoppa med ägghalva, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)