Omsorgen

Orust Kommun

Ängsvikens, Fyrklöverns, Gullvivans och Kaprifolgårdens

Vecka 17

Måndag
ANNANDAG PÅSK
Skinkstek med kokt potatis och äppelcidersås, serveras med vinbärsgelé och råkost (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Ägglikörmousse
Inlagd sill med kokt kulpotatis och kall romröra (Fisk, MSC)
Tisdag
Pannbiff med kokt potatis och gräddsås, serveras med varm gulbetssallad och råkost (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, KRAV)
Dessert: Chokladpudding, serveras med vispad grädde
Ängamat, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Onsdag
Fiskbullar i dillsås, serveras med kokt potatis, varma grönsaker samt råkost (Fisk, MSC)
Dessert: Körsbärskräm
Middagskorv med morot, serveras med stekt potatis och sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, serveras med mjukt bröd (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Pannkakor med sylt och vispad grädde
Kalles frestelse, serveras med sallad (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
Fredag
Fläskschnitzel med potatisgratäng, varm picklad morot samt sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Smulpaj med rabarber, serveras med vaniljkvarg
Köttfärsgratäng med zucchini, tomat och svamp, serveras med sallad (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Lördag
Västkustburgare med potatismos och remouladsås, varma gröna ärter samt råkost (Fisk, MSC)
Dessert: Morotskaka
Köttbullar med stekt potatis, serveras med lingonvitkål (Svenskproducerat, Nöt, Ekologiskt)
Söndag
Kalops, serveras med kokt potatis samt broccoli (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Hallon- och vaniljmousse
Spenatsoppa med ägghalva, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)