Orust Kommun
Ängsvikens, Fyrklöverns, Gullvivans och Kaprifolgårdens
Vecka 26
Måndag
Köttfärslimpa med kokt potatis och klassisk brunsås, serveras med ugnsrostade morötter samt sallad (Fläsk, Nöt)
Dessert: Blåbärssoppa
Bondomelett, serveras med sallad (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Dessert: Blåbärssoppa
Bondomelett, serveras med sallad (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Tisdag
Vegetarisk lasagne, serveras med grillade grönsaker samt råkost (Vegetariskt, Lagad från grunden, Ekologiskt)
Dessert: Citronfromage
Minestronesoppa med bacon, serveras med mjukt bröd (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Citronfromage
Minestronesoppa med bacon, serveras med mjukt bröd (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Onsdag
Stekt fisk med kokt potatis och remouladsås, serveras med varma slottsgrönsaker och råkost (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
Dessert: Päronkräm
Pyttipanna med stekt ägg, serveras med inlagda rödbetor (Svenskproducerat, Nöt, Ekologiskt)
Dessert: Päronkräm
Pyttipanna med stekt ägg, serveras med inlagda rödbetor (Svenskproducerat, Nöt, Ekologiskt)
Torsdag
Dragonkyckling med ris, serveras med råkost (Svenskproducerat, Fågel, Lagad från grunden)
Dessert: Färsk frukt
Fläskpannkaka, serveras med lingonsylt och sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Färsk frukt
Fläskpannkaka, serveras med lingonsylt och sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Fredag
Krämig tomatsoppa med pasta, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Dessert: Kesokaka
Crêpes med skinka och spenat, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Kesokaka
Crêpes med skinka och spenat, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Lördag
Fiskgratäng med citronsås, serveras med kokt potatis, varma gröna ärter samt råkost (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
Dessert: Pannacotta
Prinskorv med stekt potatis, serveras med råkost (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Pannacotta
Prinskorv med stekt potatis, serveras med råkost (Fläsk, Svenskproducerat)
Söndag
Oxjärpe med ugnsrostad potatis, rödvinssky samt haricots verts, serveras med råkost Svenskproducerat)
Dessert: Inlagd persika, serveras med vispad grädde
Fisksoppa med saffran, serveras med mjukt bröd (Fisk, Lagad från grunden, MSC)