Omsorgen

Orust Kommun

Ängsvikens, Fyrklöverns, Gullvivans och Kaprifolgårdens

Vecka 28

Måndag

Lunch: Köttfärssås med spagetti, serveras med varm blomkål samt råkost

Middag: Svartvinbärssoppa

Middag: Omelett med svampstuvning, serveras med sallad
Tisdag

Kycklinggryta med curry, serveras med ris samt råkost
Dessert: Jordgubbsmousse
Jordärtskockssoppa, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)

Onsdag
Fiskgratäng Bonjour, serveras med kokt potatis, varma slottsgrönsaker samt råkost (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
Dessert: Blandad fruktkräm
Makaronipudding med skinka, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Torsdag

Stekt fläsk med kokt potatis och löksås, serveras med råkost
Dessert: Färsk frukt
Blodpudding, serveras med vitkålssallad samt lingonsylt (Fläsk, Svenskproducerat)

Fredag
Köttfärssoppa, serveras med mjukt bröd (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Ostkaka, serveras med sylt och vispad grädde
Morotsbollar med potatismos, serveras med sallad (Vegetariskt, Svenskproducerat, Ekologiskt)
Lördag
Pocherad fisk med kokt potatis och äggsås, serveras med ugnsrostad morot och purjolök samt råkost (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
Dessert: Kärleksmums
Prinskorv med äggröra, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Söndag
Dillköttsfrikassé med kokt potatis, stekt brysselkål samt sallad (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Mandariner, serveras med vispad grädde
Krämig fisksoppa, serveras med mjukt bröd (Fisk, Lagad från grunden, MSC)