Ängsvikens, Fyrklöverns, Gullvivans och Kaprifolgårdens
Vecka 3
Med reservation för ändringar.
Restaurangen har öppet vardagar mellan kl.11:30-13:15.
Ajvarkyckling med ris, serveras med varma slottsgrönsaker samt råkost
Dessert: Krusbärskräm
Omelett med räkstuvning, serveras med sallad
Köttbullar med potatismos, stekt brysselkål samt råkost, serveras med lingonsylt
Dessert: Chokladmousse
Rotfruktssoppa, serveras med mjukt bröd
Fiskpudding med kokt potatis och smörsås, serveras med varma gröna ärter samt råkost
Dessert: Apelsin- och ananassoppa
Broccoli- och potatisgratäng med ost, serveras med sallad
Korv Stroganoff med ris, serveras med en varm morotssallad med rostade solroskärnor
Dessert: Färsk frukt
Janssons frestelse, serveras med sallad
Potatis- och purjolökssoppa, serveras med mjukt bröd
Dessert: Pannkakor, serveras med sylt och vispad grädde
Halv special: Grillkorv, bröd, potatismos samt gurkmajonnäs
Fiskgratäng med spenat, serveras med kokt potatis, varma gröna ärter samt råkost
Dessert: Björnbärskaka
Raggmunk, serveras med crème fraiche, rödlök och dill
Portergryta, serveras med kokt potatis, pressgurka samt vinbärsgelé
Dessert: Choklad- och hallonmousse
Krämig kyckling- och grönsakssoppa, serveras med mjukt bröd