Orust Kommun
        
    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                        
                
    
    
    
    Ängsvikens, Fyrklöverns, Gullvivans och Kaprifolgårdens
Vecka 31
                        Måndag
                        
                    
                    
                        Köttfärslimpa med kokt potatis och klassisk brunsås, serveras med ugnsrostade morötter samt sallad (Fläsk, Nöt)
Dessert: Blåbärssoppa
Bondomelett, serveras med sallad (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                Dessert: Blåbärssoppa
Bondomelett, serveras med sallad (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                        Tisdag
                        
                    
                    
                        Vegetarisk lasagne, serveras med grillade grönsaker samt råkost (Vegetariskt, Lagad från grunden, Ekologiskt)
Dessert: Citronfromage
Minestronesoppa med bacon, serveras med mjukt bröd (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
                Dessert: Citronfromage
Minestronesoppa med bacon, serveras med mjukt bröd (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
                        Onsdag
                        
                    
                    
                        Stekt fisk med kokt potatis och remouladsås, serveras med varma slottsgrönsaker och råkost (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
Dessert: Päronkräm
Pyttipanna med stekt ägg, serveras med inlagda rödbetor (Svenskproducerat, Nöt, Ekologiskt)
                Dessert: Päronkräm
Pyttipanna med stekt ägg, serveras med inlagda rödbetor (Svenskproducerat, Nöt, Ekologiskt)
                        Torsdag
                        
                    
                    
                        Dragonkyckling med ris, serveras med råkost (Svenskproducerat, Fågel, Lagad från grunden)
Dessert: Färsk frukt
Fläskpannkaka, serveras med lingonsylt och sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
                Dessert: Färsk frukt
Fläskpannkaka, serveras med lingonsylt och sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
                        Fredag
                        
                    
                    
                        Krämig tomatsoppa med pasta, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Dessert: Kesokaka
Crêpes med skinka och spenat, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
                Dessert: Kesokaka
Crêpes med skinka och spenat, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
                        Lördag
                        
                    
                    
                        Fiskgratäng med citronsås, serveras med kokt potatis, varma gröna ärter samt råkost (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
Dessert: Pannacotta
Prinskorv med stekt potatis, serveras med råkost (Fläsk, Svenskproducerat)
                Dessert: Pannacotta
Prinskorv med stekt potatis, serveras med råkost (Fläsk, Svenskproducerat)
                        Söndag
                        
                    
                    Oxjärpe med ugnsrostad potatis, rödvinssky samt haricots verts, serveras med råkost Svenskproducerat)
Dessert: Inlagd persika, serveras med vispad grädde
Fisksoppa med saffran, serveras med mjukt bröd (Fisk, Lagad från grunden, MSC)