Ängsvikens, Fyrklöverns, Gullvivans och Kaprifolgårdens
Vecka 37
Med reservation för ändringar.
Fläskköttsgryta, serveras med kokt potatis samt råkost (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Äppelkräm
Omelett med sparris och rökt lax (Fisk, Lagad från grunden)
Pannbiff med kokt potatis och gräddsås, serveras med varm gulbetssallad och råkost
Dessert: Chokladpudding, serveras med vispad grädde
Ängamat, serveras med mjukt bröd
Fiskbullar i dillsås, serveras med kokt potatis, varma grönsaker samt råkost
Dessert: Körsbärskräm
Middagskorv med morot, serveras med stekt potatis och sallad
Klar grönsakssoppa, serveras med mjukt bröd
Dessert: Pannkakor med sylt och vispad grädde
Kalles frestelse, serveras med sallad
Fläskschnitzel med potatisgratäng, varm picklad morot samt sallad
Dessert: Smulpaj med rabarber, serveras med vaniljkvarg
Köttfärsgratäng med zucchini, tomat och svamp, serveras med sallad
Västkustburgare med potatismos och remouladsås, varma gröna ärter samt råkost
Dessert: Morotskaka
Köttbullar med stekt potatis, serveras med lingonvitkål
Kalops, serveras med kokt potatis samt broccoli
Dessert: Hallon- och vaniljmousse
Spenatsoppa med ägghalva, serveras med mjukt bröd