Orust Kommun
        
    
            
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
    
    
    
    Ängsvikens, Fyrklöverns, Gullvivans och Kaprifolgårdens
Vecka 38
Med reservation för ändringar.
                        Måndag
                        
                    
                    Köttfärssås med spagetti, serveras med varm blomkål samt råkost
Dessert: Svartvinbärssoppa
Omelett med svampstuvning, serveras med sallad
                    
                        Tisdag
                        
                    
                    Stekt fläsk med kokt potatis och löksås, serveras med råkost
Dessert: Jordgubbsmousse
Jordärtskockssoppa, serveras med mjukt bröd
                    Jordärtskockssoppa, serveras med mjukt bröd
                        Onsdag
                        
                    
                    Fiskgratäng Bonjour, serveras med kokt potatis, varma slottsgrönsaker samt råkost
Dessert: Blandad fruktkräm
Makaronipudding med skinka, serveras med sallad
                        Torsdag
                        
                    
                    Kycklinggryta med curry, serveras med ris samt råkost
Dessert: Färsk frukt
Blodpudding, serveras med vitkålssallad samt lingonsylt
                        Fredag
                        
                    
                    Köttfärssoppa, serveras med mjukt bröd
Dessert: Ostkaka, serveras med sylt och vispad grädde
Dessert: Ostkaka, serveras med sylt och vispad grädde
Grekisk paj med fetaost, oliver samt soltorkad tomat
                    
                        Lördag
                        
                    
                    Pocherad fisk med kokt potatis och vitvinssås, serveras med ugnsrostad morot och purjolök samt råkost
Dessert: Kärleksmums
Kassler med krämig potatissallad
                        Söndag
                        
                    
                    Dillköttsfrikassé med kokt potatis, stekt brysselkål samt sallad 
Dessert: Mandariner, serveras med vispad grädde
Dessert: Mandariner, serveras med vispad grädde
Krämig fisksoppa, serveras med mjukt bröd