Ängsvikens, Fyrklöverns, Gullvivans och Kaprifolgårdens
Vecka 4
Med reservation för ändringar.
Restaurangen har öppet vardagar mellan kl.11:30-13:15.
Köttfärslimpa med kokt potatis och klassisk brunsås, serveras med varma morötter samt sallad
Dessert: Blåbärssoppa
Bondomelett, serveras med sallad
Vegetarisk lasagnette, serveras med spanska grillgrönsaker samt råkost
Dessert: Citronfromage
Minestronesoppa med bacon, serveras med mjukt bröd
Stekt fisk med kokt potatis och remouladsås, varma slottsgrönsaker samt råkost
Dessert: Päronkräm
Pyttipanna med stekt ägg, serveras med inlagda rödbetor
Kyckling med kokt potatis samt senap- och dragonsås, serveras med romanescogrönsaker samt råkost
Dessert: Färsk frukt
Gubbröra på kavring
Ost- och broccolisoppa, serveras med mjukt bröd
Dessert: Kesokaka
Fläskpannkaka, serveras med lingonsylt
Fiskgratäng med citronsås, serveras med kokt potatis, varma gröna ärter samt råkost
Dessert: Rulltårtebakelse
Prinskorv med stekt potatis, serveras med råkost
Oxjärpe med ugnsrostad potatis samt rödvinssky med timjan, serveras med haricots verts samt råkost
Dessert: Inlagd persika, serveras med vispad grädde
Fisksoppa med saffran, serveras med mjukt bröd