Ängsvikens, Fyrklöverns, Gullvivans och Kaprifolgårdens
Vecka 40
Med reservation för ändringar.
Ajvarkyckling med ris, serveras med råkost
Dessert: Krusbärskräm
Omelett med räkstuvning, serveras med sallad
Köttbullar med potatismos, serveras med varm brysselkål, råkost samt lingonsylt
Dessert: Chokladmousse
Rotfruktssoppa, serveras med mjukt bröd
Fiskpudding med kokt potatis och smörsås, serveras med varma gröna ärter samt råkost
Dessert: Hallonfromage
Broccoli- och potatisgratäng med ost, serveras med sallad
Korv stroganoff med ris samt varm sallad med morot och rostade solrosfrön
Dessert: Färsk frukt
Janssons frestelse, serveras med sallad
Potatis- och purjolökssoppa, serveras med mjukt bröd och ost
Dessert: Pannkakor, serveras med sylt och vispad grädde
Korv med bröd, serveras med potatismos och gurkmajonnäs
Fiskgratäng med spenat, serveras med kokt potatis, varma gröna ärter samt råkost
Dessert: Björnbärskaka
Raggmunk med baconströssel, serveras med lingonsylt samt råkost
Slottsstek med kokt potatis och gräddsås, varm grönsaksblandning samt råkost
Dessert: Choklad- och hallonmousse
Krämig kyckling- och grönsakssoppa, serveras med mjukt bröd