Ängsvikens, Fyrklöverns, Gullvivans och Kaprifolgårdens
Vecka 41
Med reservation för ändringar.
Köttfärslimpa med kokt potatis och klassisk brunsås, serveras med varm morotsmix samt sallad
Dessert: Blåbärssoppa
Bondomelett, serveras med sallad
Vegetarisk lasagnette, serveras med spanska grillgrönsaker samt råkost
Dessert: Citronfromage
Minestronesoppa med bacon, serveras med mjukt bröd
Stekt fisk med kokt potatis och remouladsås, serveras med varma slottsgrönsaker samt råkost
Dessert: Päronkräm
Pyttipanna, serveras med stekt ägg samt inlagda rödbetor
Dragonkyckling med ris, serveras med råkost
Dessert: Färsk frukt
Fläskpannkaka, serveras med lingonsylt samt råkost
Krämig tomatsoppa med pasta, serveras med mjukt bröd
Dessert: Kesokaka, serveras med sylt
Crêpes med skinka och spenat, serveras med sallad
Fiskgratäng med citronsås, serveras med kokt potatis, varma gröna ärter samt råkost
Dessert: Rulltårtebakelse
Prinskorv med stekt potatis, serveras med råkost
Stekt falukorv med ugnsrostad potatis och senapssås, serveras med varma haricots verts samt råkost
Dessert: Inlagd persika, serveras med vispad grädde
Fisksoppa med saffran, serveras med mjukt bröd