Ängsvikens, Fyrklöverns, Gullvivans och Kaprifolgårdens
Vecka 43
Restaurangen har öppet vardagar mellan kl.11:30-13:15.Med reservation för ändringar.
Med reservation för ändringar.
Köttfärssås med spagetti, serveras med varm blomkål samt råkost
Dessert: Svartvinbärssoppa
Omelett med svampstuvning, serveras med sallad
Stekt fläsk med kokt potatis och löksås, serveras med råkost
Dessert: Jordgubbsmousse
Jordärtskockssoppa, serveras med mjukt bröd
Fiskgratäng Bonjour, serveras med kokt potatis, varma slottsgrönsaker samt råkost
Dessert: Blandad fruktkräm
Makaronipudding med skinka, serveras med sallad
Kycklinggryta med curry, serveras med ris samt råkost
Dessert: Färsk frukt
Blodpudding, serveras med vitkålssallad samt lingonsylt
Köttfärssoppa, serveras med mjukt bröd
Dessert: Ostkaka, serveras med sylt och vispad grädde
Grekisk paj med fetaost, oliver samt soltorkad tomat
Pocherad fisk med kokt potatis och vitvinssås, serveras med ugnsrostad morot och purjolök samt råkost
Dessert: Kärleksmums
Kassler med krämig potatissallad
Dillköttsfrikassé med kokt potatis, stekt brysselkål samt sallad
Dessert: Mandariner, serveras med vispad grädde
Krämig fisksoppa, serveras med mjukt bröd