Ängsvikens, Fyrklöverns, Gullvivans och Kaprifolgårdens
Vecka 50
Med reservation för ändringar.
Restaurangen har öppet vardagar mellan kl.11:30-13:15.
Ajvarkyckling med ris, serveras med råkost
Dessert: Krusbärskräm
Omelett med räkstuvning, serveras med sallad
Köttbullar med potatismos, serveras med stekt brysselkål, råkost samt lingonsylt
Dessert: Chokladmousse
Krämig rotfruktssoppa, serveras med mjukt bröd
Nobel-lunch
Förrätt: Räktårta
Lunch: Lax med potatispuré samt vitvinssås och varma grönsaker
Dessert: Chokladbrownie med vispad grädde
Middag: Broccoli- och potatisgratäng med ost
Korv stroganoff med ris samt varm morotssallad med rostade solroskärnor
Dessert: Färsk frukt
Janssons frestelse, serveras med sallad
Potatis- och purjolökssoppa, serveras med mjukt bröd
Dessert: Pannkakor, serveras med sylt och vispad grädde
Halv special: Grillkorv med bröd, potatismos samt gurkmajonnäs
Fiskgratäng med spenat, serveras med kokt potatis, varma gröna ärter samt råkost
Dessert: Björnbärskaka
Raggmunk med baconströssel
Slottsstek med kokt potatis och gräddsås, serveras med varma grönsaker samt råkost
Dessert: Choklad- och hallonmousse
Krämig kyckling- och grönsakssoppa, serveras med mjukt bröd