Orust Kommun
Strandgården
Vecka 2
Måndag
Fläskköttsgryta, serveras med kokt potatis samt råkost (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Apelsin- och ananassoppa
Ostomelett med sallad (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Dessert: Apelsin- och ananassoppa
Ostomelett med sallad (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Tisdag
Pannbiff med kokt potatis och gräddsås, serveras med varm gulbetssallad och råkost (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Chokladpudding, serveras med vispad grädde
Ängamat, serveras med mjukt bröd och ost (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Dessert: Chokladpudding, serveras med vispad grädde
Ängamat, serveras med mjukt bröd och ost (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Onsdag
Fiskbullar i dillsås, serveras med kokt potatis, varm grönsaksblandning samt råkost (Fisk, MSC)
Dessert: Körsbärskräm
Middagskorv med morot, serveras med stekt potatis och sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Körsbärskräm
Middagskorv med morot, serveras med stekt potatis och sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, serveras med mjukt bröd och ost (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Pannkakor med sylt och vispad grädde
Kalles frestelse, serveras med sallad
Dessert: Pannkakor med sylt och vispad grädde
Kalles frestelse, serveras med sallad
Fredag
Fläskschnitzel med potatisgratäng, varm picklad morot samt sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Smulpaj med blåbär, serveras med vaniljkvarg
Köttfärsgratäng med zucchini, tomat och svamp, serveras med sallad (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Smulpaj med blåbär, serveras med vaniljkvarg
Köttfärsgratäng med zucchini, tomat och svamp, serveras med sallad (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Lördag
Västkustburgare med potatismos och remouladsås, varma gröna ärter samt råkost (Fisk, MSC)
Dessert: Morotskaka
Köttbullar med stekt potatis, serveras med lingonvitkål (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Morotskaka
Köttbullar med stekt potatis, serveras med lingonvitkål (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Söndag
Kalops med kokt potatis, serveras med varm broccoli samt inlagda rödbetor (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Hallon- och vaniljmousse
Grönkålssoppa med ägghalva, serveras med mjukt bröd och ost (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Dessert: Hallon- och vaniljmousse
Grönkålssoppa med ägghalva, serveras med mjukt bröd och ost (Vegetariskt, Lagad från grunden)