Orust Kommun
        
    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
    
    
    
    Strandgården
Vecka 27
                        Måndag
                        
                    
                    
                        Falukorv med kokt potatis och stuvade grönsaker, serveras med råkost (Fläsk, Svenskproducerat, Ekologiskt)
Dessert: Äppelkräm
Omelett med sparris och rökt lax, serveras med sallad (Fisk, Lagad från grunden)
                Dessert: Äppelkräm
Omelett med sparris och rökt lax, serveras med sallad (Fisk, Lagad från grunden)
                        Tisdag
                        
                    
                    
                        Köttfärslimpa med kokt potatis och champinjonsås, serveras med varm gulbetssallad samt råkost (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Ängamat, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Ängamat, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                        Onsdag
                        
                    
                    
                        Fiskbullar i dillsås, serveras med kokt potatis, varma gröna ärter samt råkost (Fisk, MSC)
Dessert: Körsbärskräm
Raggmunk, serveras med lingonsylt och sallad (Vegetariskt)
                Dessert: Körsbärskräm
Raggmunk, serveras med lingonsylt och sallad (Vegetariskt)
                        Torsdag
                        
                    
                    
                        Fläskköttsgryta med kokt potatis, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Färsk frukt
Kalles frestelse, serveras med sallad (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
                Dessert: Färsk frukt
Kalles frestelse, serveras med sallad (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
                        Fredag
                        
                    
                    
                        Potatis- och purjolökssoppa, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Dessert: Smulpaj med rabarber, serveras med vaniljkvarg
Köttfärslåda med zucchini, tomat och svamp (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
                Dessert: Smulpaj med rabarber, serveras med vaniljkvarg
Köttfärslåda med zucchini, tomat och svamp (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
                        Lördag
                        
                    
                    
                        Fiskbiffar med potatismos och dillmajonnäs, serveras med varma gröna ärter samt råkost (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
Dessert: Morotskaka
Köttbullar med stekt potatis, serveras med sallad (Svenskproducerat, Nöt, Ekologiskt)
                Dessert: Morotskaka
Köttbullar med stekt potatis, serveras med sallad (Svenskproducerat, Nöt, Ekologiskt)
                        Söndag
                        
                    
                    
                        Fläskschnitzel med potatisgratäng och skysås, serveras med kokt broccoli (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Hallon- och vaniljmousse
Kassler med krämig potatissallad (Fläsk, Svenskproducerat)
                Dessert: Hallon- och vaniljmousse
Kassler med krämig potatissallad (Fläsk, Svenskproducerat)