Orust Kommun
        
    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
    
    
    
    Strandgården
Vecka 6
                        Måndag
                        
                    
                    
                        Köttfärslimpa med kokt potatis och klassisk brunsås, serveras med en varm morotsmix och sallad (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Blåbärssoppa
Bondomelett, serveras med sallad (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                Dessert: Blåbärssoppa
Bondomelett, serveras med sallad (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                        Tisdag
                        
                    
                    
                        Vegetarisk lasagne, serveras med grillgrönsaker samt råkost (Vegetariskt, Lagad från grunden, Ekologiskt)
Dessert: Citronfromage
Minestronesoppa med bacon, serveras med mjukt bröd (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
                Dessert: Citronfromage
Minestronesoppa med bacon, serveras med mjukt bröd (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
                        Onsdag
                        
                    
                    
                        Stekt fisk med kokt potatis och remouladsås, serveras med varma slottsgrönsaker samt råkost (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
Dessert: Päronkräm
Pyttipanna med stekt ägg, serveras med inlagda rödbetor (Svenskproducerat, Nöt, Ekologiskt)
                Dessert: Päronkräm
Pyttipanna med stekt ägg, serveras med inlagda rödbetor (Svenskproducerat, Nöt, Ekologiskt)
                        Torsdag
                        
                    
                    
                        Dragonkyckling med ris, serveras med råkost (Svenskproducerat, Fågel, Lagad från grunden)
Dessert: Färsk frukt
Fläskpannkaka, serveras med lingonsylt samt sallad (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
                Dessert: Färsk frukt
Fläskpannkaka, serveras med lingonsylt samt sallad (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
                        Fredag
                        
                    
                    
                        Krämig tomatsoppa med pasta, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Dessert: Kesokaka, serveras med sylt och vispad grädde
Crêpes med skinka och spenat, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
                Dessert: Kesokaka, serveras med sylt och vispad grädde
Crêpes med skinka och spenat, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
                        Lördag
                        
                    
                    
                        Fiskgratäng med citronsås, kokt potatis, varma gröna ärter samt råkost (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
Dessert: Pannacotta
Prinskorv med stekt potatis, serveras med råkost (Fläsk, Svenskproducerat)
                Dessert: Pannacotta
Prinskorv med stekt potatis, serveras med råkost (Fläsk, Svenskproducerat)
                        Söndag
                        
                    
                    
                        Köttkorv med rotmos, serveras med en varm rotsakssallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Inlagd persika, serveras med vispad grädde
Palsternackssoppa med örtcrème, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                Dessert: Inlagd persika, serveras med vispad grädde
Palsternackssoppa med örtcrème, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)