Orust Kommun
        
    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
    
    
    
    Strandgården
Vecka 7
                        Måndag
                        
                    
                    
                        Fläskköttsgryta, serveras med kokt potatis samt råkost (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Äppelkräm
Bondomelett, serveras med sallad (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                Dessert: Äppelkräm
Bondomelett, serveras med sallad (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                        Tisdag
                        
                    
                    
                        Pannbiff med kokt potatis och gräddsås, serveras med varm gulbetssallad och råkost (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Chokladpudding, serveras med vispad grädde
Ängamat, serveras med mjukt bröd och ost (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                Dessert: Chokladpudding, serveras med vispad grädde
Ängamat, serveras med mjukt bröd och ost (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                        Onsdag
                        
                    
                    
                        Fiskbullar i dillsås, serveras med kokt potatis, varma grönsaker samt råkost (Fisk, MSC)
Dessert: Körsbärskräm
Middagskorv med morot, serveras med stekt potatis och sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
                Dessert: Körsbärskräm
Middagskorv med morot, serveras med stekt potatis och sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
                        Torsdag
                        
                    
                    
                        Ärtsoppa med fläsk, serveras med mjukt bröd (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Pannkakor med sylt och vispad grädde
Kalles frestelse, serveras med sallad (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
                Dessert: Pannkakor med sylt och vispad grädde
Kalles frestelse, serveras med sallad (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
                        Fredag
                        
                    
                    
                        Kycklingköttbullar med stuvade makaroner, serveras med varm picklad morot samt sallad (Svenskproducerat, Fågel)
Dessert: Smulpaj med rabarber, serveras med vaniljkvarg
Köttfärsgratäng med zucchini, tomat och svamp, serveras med sallad (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
                Dessert: Smulpaj med rabarber, serveras med vaniljkvarg
Köttfärsgratäng med zucchini, tomat och svamp, serveras med sallad (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
                        Lördag
                        
                    
                    
                        Västkustburgare med potatismos och remouladsås, varma gröna ärter samt råkost (Fisk, MSC)
Dessert: Morotskaka
Köttbullar med stekt potatis, serveras med lingonvitkål (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
                Dessert: Morotskaka
Köttbullar med stekt potatis, serveras med lingonvitkål (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
                        Söndag
                        
                    
                    
                        Oxjärpe med kokt potatis och rödvinssås, serveras med varm broccoli samt råkost (Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Hallon- och vaniljmousse
Grönkålssoppa med ägghalva, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                Dessert: Hallon- och vaniljmousse
Grönkålssoppa med ägghalva, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)