Orust Kommun
        
    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
    
    
    
    Strandgården
Vecka 8
                        Måndag
                        
                    
                    
                        Köttfärssås med spagetti, varm blomkålssallad samt råkost (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Svartvinbärssoppa
Omelett med svampstuvning, serveras med sallad (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                Dessert: Svartvinbärssoppa
Omelett med svampstuvning, serveras med sallad (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                        Tisdag
                        
                    
                    
                        Stekt fläsk med kokt potatis och löksås, serveras med råkost (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Jordgubbsmousse
Grön ärtsoppa med pepparrotsgrädde, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                Dessert: Jordgubbsmousse
Grön ärtsoppa med pepparrotsgrädde, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                        Onsdag
                        
                    
                    
                        Fiskarens festgratäng, serveras med kokt potatis, varma gröna ärter samt råkost (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
Dessert: Blandad fruktkräm
Makaronipudding med skinka, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
                Dessert: Blandad fruktkräm
Makaronipudding med skinka, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
                        Torsdag
                        
                    
                    
                        Kycklinggryta med curry, serveras med ris samt råkost (Svenskproducerat, Fågel, Lagad från grunden)
Dessert: Färsk frukt
Blodpudding, serveras med vitkålssallad samt lingonsylt (Fläsk, Svenskproducerat)
                Dessert: Färsk frukt
Blodpudding, serveras med vitkålssallad samt lingonsylt (Fläsk, Svenskproducerat)
                        Fredag
                        
                    
                    
                        Fläskschnitzel med potatisgratäng, serveras med varma grönsaker samt sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Ostkaka, serveras med sylt och vispad grädde
Rostbiff med krämig potatissallad, serveras med grönsallad (Svenskproducerat, Nöt)
                Dessert: Ostkaka, serveras med sylt och vispad grädde
Rostbiff med krämig potatissallad, serveras med grönsallad (Svenskproducerat, Nöt)
                        Lördag
                        
                    
                    
                        Pocherad fisk med kokt potatis och äggsås, serveras med ugnsrostad morot och purjolök samt råkost (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
Dessert: Kärleksmums
Prinskorv med äggröra, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
                Dessert: Kärleksmums
Prinskorv med äggröra, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat)
                        Söndag
                        
                    
                    
                        Dillköttsfrikassé med kokt potatis, stekt brysselkål samt sallad (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Mandariner, serveras med vispad grädde
Redd grönsakssoppa, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
                Dessert: Mandariner, serveras med vispad grädde
Redd grönsakssoppa, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)