Orust Kommun
Strandgården
Vecka 9
Måndag
Biff Lindström, serveras med potatismos, varma slottsgrönsaker samt råkost (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Lingonfromage
Bondomelett med skinka, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Lingonfromage
Bondomelett med skinka, serveras med sallad (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Tisdag
Morotsbiff med kokt potatis och kall örtsås, serveras med en varm grönsaksblandning samt sallad (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Dessert: Hallonsoppa
Jordärtskockssoppa, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Dessert: Hallonsoppa
Jordärtskockssoppa, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Onsdag
Fiskpudding med potatismos och smält smör, serveras med varma gröna ärter samt råkost (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
Dessert: Aprikoskräm
Pyttipanna med stekt ägg, serveras med inlagda rödbetor (Svenskproducerat, Nöt, Ekologiskt)
Dessert: Aprikoskräm
Pyttipanna med stekt ägg, serveras med inlagda rödbetor (Svenskproducerat, Nöt, Ekologiskt)
Torsdag
Stekt falukorv med kokt potatis och stuvad vitkål, serveras med varm broccoli samt råkost (Fläsk, Svenskproducerat, Ekologiskt)
Dessert: Färsk frukt
Rökt skinka med kokt potatis och legymsallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Dessert: Färsk frukt
Rökt skinka med kokt potatis och legymsallad (Fläsk, Svenskproducerat)
Fredag
Gulaschsoppa, serveras med mjukt bröd (Svenskproducerat, Nöt, KRAV, Lagad från grunden)
Dessert: Risgrynspudding med saftsås
Ostpaj, serveras med sallad samt vinägrett (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Dessert: Risgrynspudding med saftsås
Ostpaj, serveras med sallad samt vinägrett (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Lördag
Fiskgryta med kokt potatis, serveras med sallad (Fisk, Lagad från grunden, MSC)
Dessert: Crème brûle
Kycklingköttbullar med stekt potatis, serveras med sallad (Svenskproducerat, Fågel)
Dessert: Crème brûle
Kycklingköttbullar med stekt potatis, serveras med sallad (Svenskproducerat, Fågel)
Söndag
Kåldolmar med kokt potatis och skysås, serveras med en varm rotsakssallad och råkost (Svenskproducerat, Nöt)
Dessert: Toscapäron
Champinjonsoppa, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)
Dessert: Toscapäron
Champinjonsoppa, serveras med mjukt bröd (Vegetariskt, Lagad från grunden)