Omsorgen

Skövde kommun

Bokens Äldreboende

Vecka 10

Måndag
Grynkorv serveras med brynta rotfrukter samt potatismos (Svenskproducerat)
Krusbärskräm
Kvällsmat: Husets pastagratäng serveras med blandad sallad (Svenskproducerat)
Tisdag
Fettisdagen
Redd rotfruktssoppa serveras med hembakat bröd och pålägg
Semla
Kvällsmat: Fiskburgare serveras med bröd och tillbehör (Svenskproducerat)
Onsdag
Chicken Tikka Masala serveras med blandade grönsaker samt ris (Svenskproducerat)
Fruktsallad toppad med vaniljkvarg
Kvällsmat: Ugnspannkaka med sylt och grädde
Torsdag
Pocherad alaska pollock serveras med ägg- och persiljesås samt gröna ärtor och kokt potatis (EU-producerat)
Mjuk kaka
Kvällsmat. Högsbosoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Fredag
Köttfärslimpa serveras med champinjonsås, ångade morötter samt kokt potatis (Svenskproducerat)
Skogsbärskräm
Kvällsmat: Paj med sparris och tonfisk serveras med blandad sallad och dressing (EU-producerat)
Lördag
Fisk Borderlaise serveras med haricots verts samt potatismos (EU-producerat)
Svartvinbärsmousse
Kvällsmat: Kalvsylta serveras med rödbetssallad och stekt potatis (Svenskproducerat)
Söndag
Fransk fläskköttgryta med dijon och dragon serveras med brysselkål samt kokt potatis (Svenskproducerat)
Aprikoser med kanelgrädde
Kvällsmat: Risgrynsgröt serveras med mjukt bröd och pålägg