Bokens Äldreboende
Vecka 22
Köttfärssås serveras med spagetti samt varm grönsak
Aprikoskräm
Kvällsmat: Korv med bröd och tillbehör
Stekt makrill serveras med stuvad spenat och kokt potatis
Glass med chokladsås
Kvällsmat: Ålandspannkaka med sviskonkräm samt mjukt bröd och pålägg
Ängamatssoppa serveras med hembakat bröd och pålägg
Pannkakor med sylt och grädde
Kvällsmat: Potatis- och skinkgratäng serveras med blandad sallad
Kristi Himmelsfärds dag
Nattbakad fläskkarré serveras med bearnaise, rostad potatis samt broccoli
Vaniljpannacotta toppad med rabarberkompott
Kvällsmat: Gubbröra på kavring
Ugnsgratinerad falukorv serveras med blandade grönsaker samt potatismos
Röd vinbärssoppa med grädde
Kvällsmat: Paj med tonfisk och sparris serveras med blandad sallad och dressing
Fiskgratäng med senap och purjolök serveras med kokt potatis samt haricots verts
Chokladpudding med mandariner och grädde
Kvällsmat: Kalvsylta med rödbetssallad och stekt potatis
Fläskköttgryta med rotfrukter och porter serveras med gelé och kokt potatis
Persika med grädde
Kvällsmat: Risgrynsgröt serveras med mjukt bröd och pålägg