Bokens Äldreboende
Vecka 25
Bräckt frukostkorv serveras med stuvade ärtor och morötter samt kokt potatis
Rabarberkräm
Kvällsmat: Pannkakor med sylt och grädde
Kyckling Tikka Masala serveras med ris samt blandade grönsaker
Persika med grädde
Kvällsmat: Husets soppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Ostgratinerad sejfilé på rotsaksbädd serveras med remouladsås och kokt potatis
Skogsbärskräm
Kvällsmat: Mannagrynspudding med saftsås samt mjukt bröd och pålägg
Potatis- och palsternackssoppa toppad med bacon och örtolja serveras med hembakat bröd och pålägg
Hallonpaj med vaniljgrädde
Kvällsmat: Varmkorv med potatismos samt gurkmajonnäs
Midsommarafton:
Sillunch med två sorters sill, gräddfil, ägg, lökhack och färskpotatis
Jordgubbstårta
Kvällsmat: Smörgåstårta och cider
Midsommardagen:
Helstekt kotlettrad serveras med rosépepparsås, bukettgrönsaker samt rostad färskpotatis
Morotskaka
Kvällsmat: Kall marinerad kyckling serveras med frukt och grönt samt potatisgratäng
Fiskgratäng med ajvar serveras med brytbönor samt potatismos
Jordgubbsglass
Kvällsmat: Morotsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg