Bokens Äldreboende
Vecka 28
Ugnsgratinerad falukorv med tomat, ost och purjolök serveras med potatismos samt varm grönsak
Äppel-rabarberkräm
Kvällsmat: Redd rotfruktssoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Stekt panerad sejfilé serveras med kall honung- och limesås, gröna ärtor samt kokt potatis
Fruktsallad med jordgubbar och grädde
Kvällsmat: Makaronipudding serveras med blandad sallad
Kassler med chili och ananas serveras med broccoli samt ris
Aprikoskräm
Kvällsmat: Ugnspannkaka med sylt och grädde
Sparrissoppa serveras med hembakat bröd och pålägg
Risifrutti med rårörda bär
Kvällsmat: Husets köttgryta serveras med potatismos samt blandade grönsaker
Grekisk färsbiff serveras med tzatziki samt rostade rotfrukter
Glass
Kvällsmat: Matjessilltårta
Fiskgratäng med champinjoner serveras med haricots verts samt potatismos
Mangomousse
Kvällsmat: Potatis- och skinkgratäng serveras med blandad sallad
Stekt kycklinglårfilé serveras med gräddsås, gelé samt brysselkål och kokt potatis
Ingefärspäron med grädde
Kvällsmat: Morotssoppa serveras med mjukt bröd och pålägg