Bokens Äldreboende
Vecka 29
Afrikansk köttfärsgratäng serveras med ris samt varm grönsak
Krusbär- och fläderbärskräm
Kvällsmat: Mannagrynspudding med saftsås samt mjukt bröd och pålägg
Silltallrik med ägg, gräddfil och färskpotatis
Glass med jordgubbar
Kvällsmat: Blomkålssoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Kycklinglasagnette serveras med morotstzatziki
Vinbärssoppa med grädde och skorpa
Kvällsmat: Kesogratäng med skinka serveras med blandad sallad
Palsternackssoppa toppad med bacon och örtolja serveras med hembakat bröd och pålägg
Äppelpaj med vaniljsås
Kvällsmat: Stekt korv serveras med potatismos samt gurkmajonnäs
Stekt panerad sejfilé serveras med sommarmajonnäs samt kokt potatis
Körsbärskräm
Kvällsmat: Ost- och skinkpaj serveras med sallad och dressing
Bratwurst serveras med potatis- och rotfruktsgratäng
Chokladpudding med vispgrädde
Kvällsmat: Omelett med spenatstuvning samt tomatsallad
Fläskköttgryta med rotfrukter serveras med gelé samt brysselkål och kokt potatis
Mazarinkaka
Kvällsmat: Risgrynsgröt serveras med mjukt bröd och pålägg