Bokens Äldreboende
Vecka 32
Stekt prinskorv serveras med stuvad spenat samt kokt potatis
Svartvinbärssoppa med grädde och skorpa
Kvällsmat: Husets pastagratäng serveras med blandad sallad
Stekt panerad sejfilé serveras med kall sås med skånsk senap och dill samt gröna ärtor och kokt potatis
Persika med grädde
Kvällsmat: Redd rotfruktssoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Köttbullar med gräddsås, lingon samt ångad morot och kokt potatis
Krusbär- och päronkräm
Kvällsmat: Risgrynspudding med saftsås serveras med mjukt bröd och pålägg
Ängamatssoppa serveras med hembakat bröd och pålägg
Körsbärspaj med lättvispad vaniljgrädde
Kvällsmat: Silltallrik med ägg, gräddfil och potatis
Pankopanerad kycklingfilé serveras med kall mangoraja samt ugnrostade rotfrukter
Apelsin- och chokladglass
Kvällsmat: Rökt kalkon serveras med frukt och grönt samt potatissallad
Fiskgratäng med dill och räkor serveras med gröna ärtor samt kokt potatis
Kokospannacotta med mangospegel
Kvällsmat: Kalvsylta serveras med rödbetssallad och stekt potatis
Helstekt kotlettrad serveras med pepparsås, bukettgrönsaker samt potatisgratäng
Ingefärspäron med grädde
Kvällsmat: Morotssoppa serveras med mjukt bröd och pålägg