Bokens Äldreboende
Vecka 49
Kryddig korv serveras med potatis- och rotfruktsgratäng
Äppelkräm
Kvällsmat: Husets soppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Stekt panerad sejfilé serveras med kall honung-limesås samt gröna ärtor och kokt potatis
Persika med grädde
Kvällsmat: Kockens pastagratäng serveras med blandad sallad
Chili con carne serveras med ris samt ångad broccoli
Drottningkräm
Kvällsmat: Saffranspannkaka med sylt och grädde (köket ska på apt)
Spenatsoppa serveras med ägghalva samt hembakat bröd och pålägg
Ostkaka med sylt och grädde
Kvällsmat: Fisklåda serveras med skirat smör samt rårivna morötter
Rimmad bog serveras med pepparrotssås samt smörslungade morötter och kokt potatis
Körsbärskräm
Kvällsmat: Tacokryddad kycklingpaj serveras med blandad sallad och dressing
Fiskgratäng med senap och purjolök serveras med potatismos samt haricots verts
Glögginkokta päron med grädde
Kvällsmat: Kalvsylta med rödbetssallad samt stekt potatis
Andra advent
Fläskköttgryta med rotfrukter och porter serveras med gelé samt kokt potatis och brysselkål
Kanelkaka med apelsingrädde
Kvällsmat: Broccolipurésoppa toppad med örtcrème serveras med mjukt bröd och pålägg