Omsorgen

Skövde kommun

Bokens Äldreboende

Vecka 9

Måndag
Köttfärsruta med pizzatäcke serveras med sås, varm grönsak samt kokt potatis (Svenskproducerat)
Rabarberkräm
Kvällsmat: Kesogratäng med rökt skinka och purjolök serveras med blandad sallad (Svenskproducerat)
Tisdag
Mandelfisk serveras med haricots verts samt potatatismos (EU-producerat)
Fruktcocktail toppad med vaniljkvarg
Kvällsmat: Huset soppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Onsdag
Bräckt falukorv serveras med stuvad vitkål samt kokt potatis (Svenskproducerat)
Gammaldags fruktkräm
Kvällsmat: Broccoli- och ädelostpaj serveras med blandad sallad och dressing
Torsdag
Potatis- och palsternackssoppa toppad med svamp och lök serveras med hembakat bröd och pålägg
Äppelpaj med lättvispad vaniljgrädde
Kvällsmat: Husets gryta serveras med grönsaker och kokt potatis (Svenskproducerat)
Fredag
Bokens kycklingkebabtallrik med klyftpotatis (Svenskproducerat)
Körsbärskräm
Kvällsmat: Skagensemla (EU-producerat)
Lördag
Fiskgratäng med dill och citron serveras med blandade grönsaker samt kokt potatis (EU-producerat)
Marinerade jordgubbar med vispgrädde
Kvällsmat: Spenatpannkaka med stekt prinskorv (Svenskproducerat)
Söndag
Mild chili- och ananaskassler serveras broccoli samt ris (Svenskproducerat)
Mazarinruta
Kvällsmat: Blomkålssoppa toppad med krutonger serveras med mjukt bröd och pålägg