Hentorp Äldreboende
Vecka 25
Lunch. Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos och varma grönsaker
Skogsbärskräm
Middag. Blomkålsgratäng med skinka serveras med stekt potatis och sallad
Lunch. Fiskgryta serveras med kokt potatis och varma grönsaker
Ostkaka med grädde och sylt
Middag. Köttfärs lasagnette serveras med sallad och dressing
Lunch. Persiljejärpar serveras med gräddsås samt lingon kokt potatis och varma grönsaker
Glass
Middag. Ugnsomelett serveras med champinjonstuvnig och prinskorv
Lunch. Köttfärssoppa serveras med bröd och pålägg
Kaneläpplen serveras med vaniljsås
Middag. Gräddstuvad pyttipanna serveras med rödbetor
Midsommarafton.
Lunch. Matjessills serveras med färskpotatis, gräddfil gräslök ägghalva samt köttbullar
Jordgubbar med grädde
Middag Smörgåstårta (Skagen)
Midsommardagen.
Lunch. Ugnsbakad lax serveras med löjromssås kokt potatis och varma grönsaker
Middag. Räkpaj serveras med sallad och dressin
Lunch. Helstekt kotlett serveras med gräddsås stekt potatis och varma grönsaker
Chokladpudding med grädde
Middag. Köttfärs fyllda crêpes serveras med sallad