Omsorgen

Sotenäs kommun

Hunnebohemmet

Vecka 9

Måndag
Gryta på kycklinglever, rödvin, champinjoner & bacon serveras med potatismos samt kokt broccoli.
Krämig ananassoppa.
Kvällenssoppa serveras med smörgås.
Tisdag
Örtbakadfisk serveras med vitvinssås, kokt potatis samt smörkokta ärtor.
Nyponsoppa serveras med mandelbiskvier samt gräddklick.
Fläskpannkaka serveras med lingonsylt.
Onsdag
Krämig blomkålssoppa med bacon serveras med kokt potatis.
Kladdkaka serveras med gräddklick.
Smörstekt blodpudding samt gyllenstekta potatisbullar serveras med vitkål/ananassallad.
Torsdag
Rimmad bog serveras med rotmos.
Vinkokta körsbär serveras med gräddklick.
Varm ugnsomelett serveras med kökets val av stuvning.
Fredag
Havets Wallenbergare med blomkålskräm serveras med kokt potatis, ärtor samt brynt smör.
Ugnstekta äppelklyftor serveras med glass.
Kallskuret serveras med rotfruktsgratäng samt sallad och dressing.
Lördag
Färsbiff serveras med gräddsås, kokt potatis samt sommargrönsaker.
Glass serveras med ljummen bärsås.
Krämig kycklingsallad serveras med bröd samt dressing.
Söndag
Lingongryta serveras med kokt potatis samt gröna bönor.
Konserverade päron serveras med créme fraichsås.
Risgrynsgröt serveras med saftsås alt. mjölk.